Akciós Munkaruházati webáruház

Élet! Munka! Biztonság? Munkába induláskor sohasem tudhatjuk mikor és hogyan érkezünk vissza otthonunkba. Egyáltalán, ha dolgozni készülünk, biztosak lehetünk abban, hogy van még munkahelyünk? Teszünk érte, hogy a gyár, az üzem ne lehessen Ady "grófi szérű"-je? Ki vigyázz itt ránk? Figyel itt valaki a másikra?

Friss topikok

Linkblog

HTML

Leesés elleni védelem nélkül is van remény

2011.01.28. 14:05 | M3 János | Szólj hozzá!

 Egy autó életet mentett. Itt olvasom, hogy egy ifjú hölgy élete "eldobását" tervezve leugrott a 23. emeletről és éppen egy autóra zuhant. Viszonylag kisebb sérülésekkel megúszta. Persze nekem erről is a munkám jutott az eszembe. Naponta tucatnyi munkavállaló kapaszkodik védelem nélkül a magasba, s közülük mindig akad aki súlyos, esetenként életébe kerülő balesetet szenved.
 Aki leesés elleni védelem nélkül mászik a magasba, az vajon felelőtlen, vagy talán előre megfontoltan viselkedik? A testi épsége érdekében aligha. Talán ráparancsoltak, hogy védőeszköz nélkül teljesítse feladatát, esetleg a védőeszköz korlátai miatt dönt úgy, hogy nem vásárol, nem használja?
Pedig néhány ezer Forintos termékekről van itt szó, sok esetben egyetlen munkanap díjának megfelelő összegről. Hihetetlen, de általános ez még ma is. Ennyiért kockáztatunk testi épséget, életet, hosszú évekre megfizetendő kártérítést, életjáradékot, özvegyi nyugdíjat?
Ne gondolkozzunk tovább! Nézzük meg az aktuális piaci kínálatot, árakat! Itt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://oltalom.blog.hu/api/trackback/id/tr322620973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása