Akciós Munkaruházati webáruház

Élet! Munka! Biztonság? Munkába induláskor sohasem tudhatjuk mikor és hogyan érkezünk vissza otthonunkba. Egyáltalán, ha dolgozni készülünk, biztosak lehetünk abban, hogy van még munkahelyünk? Teszünk érte, hogy a gyár, az üzem ne lehessen Ady "grófi szérű"-je? Ki vigyázz itt ránk? Figyel itt valaki a másikra?

Friss topikok

Linkblog

HTML

A karosszéria fényezéstől a diploma osztóig

2013.01.25. 17:18 | M3 János | Szólj hozzá!

diploma.jpg Ki gondolta volna eddig, hogy egészen konkrét kapcsolatot lehet felállítani a karosszéria fényezés és a diplomaosztó között? Kevesen.
Pedig akad egy kesztyű, amelynek mindkét helyen nagy hasznát veszik.

Egy hófehér, műszálból készült, szál-mentes, nem szöszölődő kesztyű.
A diplomaosztó ünnepségen biztosítja a tanulmányokhoz méltó eleganciát.
fényező kesztyű.jpg  A fényező műhelyben pedig az alkatrészek szépségét óvja. Az igényes szakemberek biztosan tudják, hogy mennyire fontos a frissen fényezett alkatrészek megóvása. A frissen száradó elemeken könnyen ott maradhat az ujjlenyomat, ami nem kívánatos örök emlék lesz, ezért nagyon fontos a jó minőségű, megfelelő kesztyű használata. A nem megfelelő választás esetén, elsősorban a kötött kesztyűk használatakor gyakran előfordul, hogy a kesztyű alapanyagából apró szálak válnak le, ami szöszölődve beletapadhat a festékbe.

A megfelelő alapanyagból, szépen megvarrt kesztyű kiváló eszköz a műhelyekben és tökéletes kellék a rektorral való találkozáshoz. Ráadásul ehhez még végig sem kell járni a boltokat, mert már a webáruházak választékából is elérhető. Például itt
.

Címkék: diplomaosztó kesztyű fényező kesztyű szál-mentes nem szöszölődő

A bejegyzés trackback címe:

https://oltalom.blog.hu/api/trackback/id/tr995043394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása